Hallo collega!

Want zo mag ik je wel noemen toch? We zijn per slot van rekening beide werkzaam binnen de industrie.
Jij op jouw manier, ik op de mijne.

Ben je al lang werkzaam in de industrie?

Ik wel. Al meer dan 25 jaar! En ik vind het fantastisch. Nog steeds.


Welke functie heb jij?

Zelf ben ik procesoperator geweest. Daarnaast heb ik nog andere functies gehad binnen de industrie. Nu heb ik een eigen bedrijf. Groenlicht. Groenlicht is een industriële dienstverlener die zich richt op de prestaties van productieafdelingen binnen de procesindustrie. De focus hierbij is de factor mens. 

Bij Groenlicht geloven we in de kracht van de mens. De mens houdt de industrie tenslotte draaiende. Door te investeren in de mens helpt Groenlicht zowel mens als bedrijf.

Neem meteen contact op

Houd jij van je werk?

Misschien wel, misschien niet. We hebben vaak goede periodes, vaak ook mindere. Dat hoort erbij. Maar wat nou als je maar niet uit die mindere periode kan komen. Je bent gewoonweg niet gelukkig in je werk. Dan is het misschien handig om daar eens over in gesprek te gaan. Ik moedig je aan om vooral met je werkgever in gesprek te gaan. Maar als dat niet lukt, laten wij dan in gesprek gaan. 

Ik ben niet zomaar een gesprekspartner. Ik ben een doorwinterde industrie kenner met oog voor de mens. Of je nou procesoperator, monteur of teamleider bent. Ik ken jouw werk, jouw werkomgeving en ik denk ook jouw wensen te kennen voor een gelukkige werksituatie.

Onze Testimonial

Chris Meijenhorst was opzoek naar een nieuwe uitdaging in zijn werk en schakelde de hulp van Hugo in:

“De samenwerking met Hugo was precies wat ik nodig had om mijn carrière in de techniek te beginnen. Ik was eerst werkzaam in de automotive industrie, maar dat voldeed uiteindelijk niet aan mijn wensen.

De kracht van Hugo zit in zijn luisteren en persoonlijke aandacht, hij weet gelijk wat je wensen zijn en waar je het beste tot je recht komt. Dus ben je op zoek naar een nieuwe stap binnen de industrie? Dan is Hugo de juiste keuze!”

Sebastiaan wilde groeien als medewerker en zocht een baan binnen de industrie. Hij vertelt over zijn samenwerking met Hugo:

"Ik heb veel baat gehad bij Hugo z'n objectieve, pragmatische en open blik op wie hij voor zich had zitten. Met zijn gevoel voor humor en persoonlijke benadering kreeg ik inzicht in mijn vragen en wensen. Dat was een verademing tegenover de 'cowboys' die als recruiter iedereen benaderen als product en niet als mens.

Het is te merken dat Hugo kennis en ervaring heeft in het vakgebied. Door zijn bedrijfsgerichte blik en ervaring als operator weet hij kundig personeel en bedrijf aan elkaar te verbinden. Hij koppelde mij aan bedrijven en mensen waar ik kon halen wat ik zocht.

Als je op zoek bent naar een andere baan of wil sparren over je werk binnen de industrie, dan kan ik Hugo zeker aanbevelen. Hugo heb ik als een zeer fijne gesprekspartner en recruiter ervaren!"

Ben je geïnteresseerd?
laat jouw e-mail achter en ik neem contact op met je
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Een Whatsapp-bericht sturen kan ook.