Wie zijn wij

Dit is wie wij zijn

Groenlicht, voorheen Oord Industrial Learning & Development, is in 2019 gestart door Hugo Oord. Toen nog zelfstandig, tegenwoordig uitgegroeid tot een team van professionals om bedrijven in de procesindustrie zo goed mogelijk te helpen. Want dat is namelijk de tak van sport waar Hugo zijn sporen heeft verdiend. Hugo is al geruime tijd werkzaam in de procesindustrie. Eerst als operator om vervolgens via engineering, productiemanagement en sales uit te komen binnen het vakgebied van leren en ontwikkelen. Door zijn opleidingen Procestechniek, Life Science & Technology, Bedrijfskunde en Opleidingskunde te combineren met zijn kennis en ervaring in het werkveld, is Hugo en daarmee Groenlicht de ideale partner voor bedrijven in de procesindustrie. Dat kan zowel op operationeel, tactisch als strategisch gebied zijn. Voor de ontwikkeling van de operator tot aan de teamleider en van de gehele productieafdeling tot aan de complete boardroom

Met de mens op nummer 1. Bij Groenlicht geloven we namelijk in de kracht van de mens. De mens houdt de industrie tenslotte draaiende en heeft een directe relatie met de bedrijfsresultaten. Door te investeren in de mens helpt Groenlicht zowel mens als bedrijf. Investeer je in de mens? Geef je groen licht aan allebei. Door mens industrie. Dat is waar wij in geloven.

En waar we voor staan

We zijn allemaal mensen die graag gezien en gehoord worden. Dat betekent dan ook dat gelijkwaardigheid in een relatie voor ons belangrijk is. Zodat je elkaar ziet en hoort. Als een echte partnergaan we te werk, staan we naast je, zijn we kritisch en helpen wij jou en je mensen om de persoonlijke resultaten en de bedrijfsresultaten te bevorderen. Daarnaast houden we van een open en eerlijke manier van zaken doen. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Verwachten we ook van jou als opdrachtgever. Ow ja, niet te vergeten. Humor! We houden van ons werk én van een grapje op z'n tijd. Met een plezierige mindset bereiken we de mooiste resultaten. Sta je er hetzelfde in? Neem dan zeker even contact op.

Samenwerkingspartners