Review Eddy Janssen

IN GESPREK MET EDDY JANSSEN

Welk probleem / uitdaging / hulpvraag was er?

De vorige opleidingscoördinator bij Verkade trad eind 2021 uit dienst en daarvoor was er een vervanger nodig. Hugo is in het voorjaar van 2022 begonnen als ad interim opleidingscoördinator en mocht een visie voor de opleidingen binnen Verkade maken.

Was dit het echte probleem of kwam er door Groenlicht een onderliggend probleem aan het licht?

Hugo heeft ons ervan bewust gemaakt dat onze werkwijze met betrekking tot opleiden niet het optimale rendement opleverde: de manier waarop we bezig waren, was niet voldoende efficiënt en kostte teveel tijd, energie en geld zonder dat het resultaat daarmee in een gezonde verhouding stond.

"Hugo heeft ons ervan bewust gemaakt dat onze werkwijze met betrekking tot opleiden niet het optimale rendement opleverde"

Wat is er zichtbaar verbeterd / veranderd sinds de hulp van Groenlicht?

Dankzij Hugo is het bewustzijn van waar we mee bezig zijn vergroot. Waar staan we nu? Welk doel hebben we voor ogen? Gaan we dat doel halen met de manier waarop we nu aan het werken zijn? Deze inzichten werken voor ons verhelderend.

Welke resultaten zijn er concreet behaald?

Allereerst heeft Hugo meer duidelijkheid, scherpte en focus in de organisatie aangebracht als het gaat om het formuleren en behalen van je doelstellingen en het presenteren van de resultaten. Daarnaast heeft Hugo vier maanden lang als ad interim operationeel manager meegewerkt aan ons automatiserings- en reorganisatietraject. Veel medewerkers kregen een nieuwe werkplek en Hugo heeft er met het opzetten van een opleidingsplan voor gezorgd dat we goed inzichtelijk hebben welke vaardigheden en middelen mensen nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Wat bevalt je goed aan de samenwerking met Groenlicht?

Hugo is allereerst heel prettig in de omgang. Hij heeft humor, maar durft ook op een duidelijke en heldere manier de vinger op de zere plek te leggen. Dankzij zijn empathische vermogen, pragmatische aanpak en zijn duidelijke visie op opleiden heeft hij snel in de gaten waar dingen beter kunnen, maar ook hoe hij dat kan bewerkstelligen. Wat tot slot ook erg prettig is, is zijn scherpe focus op het formuleren en behalen van doelstellingen.

Van gedachten wisselen?
Vul het formulier in, nemen wij contact op.
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw