Review Sylvester Kronbach

IN GESPREK MET SYLVESTER KRONBACH VAN
DANONE NUTRICIA

Welk probleem / uitdaging / hulpvraag was er?

Danone zat in de overgang van een oude naar een nieuwe fabriek. In de oude fabriek werkte alles mechanisch, maar in de nieuwe fabriek werd alles geautomatiseerd. Dat betekende onder andere dat er nieuwe machines kwamen en dat de manier van werken veranderde. De afdeling Learning & Development stond weliswaar als een huis, maar bij deze overgang kon de afdeling wel wat ondersteuning gebruiken. Daarom werd Hugo bij deze transitie betrokken en dat is uitstekend bevallen. Hij ondersteunde de afdeling echt perfect.

Was dit het echte probleem of kwam er door Groenlicht een onderliggend probleem aan het licht?

Hugo kon op een fijnzinnige en glasheldere manier zichtbaar maken waar de tekortkomingen in de organisatie zaten, maar ook waar juist sprake was van progressie. Daardoor konden mensen echt van elkaar leren. Een mooie eigenschap van Hugo is dat hij heel goed vanaf de werkvloer kan denken en de vertaalslag kan maken naar de hogere lagen in een organisatie.

"Eén van de mooiste resultaten die Hugo heeft bereikt, is dat het werk veel georganiseerder en gestroomlijnder verloopt."

Wat is er zichtbaar verbeterd / veranderd sinds de hulp van Groenlicht?

Eén van de mooiste resultaten die Hugo heeft bereikt, is dat het werk veel georganiseerder en gestroomlijnder verloopt. De operators die in de fabriek werken, pakken dingen veel sneller op dan voorheen. Daar hebben we echt iets aan gehad!

Wat bevalt je goed aan de samenwerking met Groenlicht?

Hugo is een hele fijne vent. Pragmatisch, creatief en innovatief, en echt een mensenmens. Hugo is altijd bereid om je te helpen. Als hij iets niet weet, duikt hij erin om uit te zoeken of hij je toch kan helpen. Zoals Hugo zijn er helaas maar weinig.

Van gedachten wisselen?
Vul het formulier in, nemen wij contact op.
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw