Tijdlijn

Hoe het allemaal begon...

Tijdens mijn jongere jaren keek ik al naar tv-programma's zoals het Duitse Löwenzahn en later naar 'How it's made'. Ik raakte gefascineerd door de maak- en procesindustrie. Die fascinatie heb ik omgezet naar liefde voor het vak, o.a. door de studies Procestechniek (afgerond in 1998), Life Science & Technology (afgerond in 2004) en Bedrijfskunde (afgerond in 2009) te volgen.

Werkervaring opgedaan bij...

Voordat ik ondernemer ben geworden en Groenlicht ben gestart, heb ik in loondienst bij verschillende bedrijven gewerkt. Ik noem een paar bedrijven zoals: Zeepfabriek de Fenix en AKZO Nobel Chemicals waar ik als operator werkte. Bij DSM Resins, Mallinckrodt Baker BV, HÆD Recruitment en Zeton BV heb ik in diverse functies gewerkt, maar wel altijd gericht op productie en techniek. Uiteindelijk ben ik door deze jaren werkervaring en ontwikkeling van mezelf, terechtgekomen op de plek waar ik thuis hoor: binnen het spectrum van leren en ontwikkelen van operationeel personeel binnen de industtrie. Ik heb daar vervolgens waardevolle ervaring opgedaan als opleidingscoördinator, leercoach en consultant bij FrieslandCampina, Fruity Line, VAPRO BV, Kenniscentrum SBB en TechniekTalent.nu.

Van zelfstandig naar ondernemer...

Sinds 2019 heb ik als zelfstandig opleidingskundige verschillende interim-opdrachten en adviesprojecten uitgevoerd. Waaronder voor Danone Nutricia in Haps en Wavin in Hardenberg.

In 2021 heb ik veel tijd besteed aan mijn missie en interne organisatie. Met andere woorden: wat wil ik bereiken in mijn werk en wat heb ik daar voor nodig? Door verschillende ondernemers ben ik geïnspireerd om mijn eigen pad te volgen. Vanuit mijn eigen motivatie een steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Dat heeft geleid tot Groenlicht, een industriële dienstverlener gericht op de factor mens.


Groenlicht en jouw opdracht

Momenteel werk ik, uit naam van Groenlicht, als interim opleidingscoördinator voor Koninklijke Verkade in Zaandam, ontwikkel ik de mentor- en assessorentraining voor operators van Refresco en heb ik in het begin van 2022 mijn nieuwe recruitmentdienst voor het werven en selecteren van operationele professionals voor de procesindustrie in de markt gezet. Groenlicht heeft de nadrukkelijke wens om van betekenis te zijn voor mens en industrie. Weten hoe wij dat doen? Een keer van gedachten wisselen om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact op. 

Benieuwd wie wij zijn en waar we voor staan?

Zij gingen je voor: